Skip to main content

AI-ga võimendatud turundusstrateegia

20. juuni 2024 | 10:00 11:30
veebis

AI on kiiresti muutmas turundajate igapäevatööd. Kas tulevikus tõesti kirjutavad tehisintellekti põhised tööriistad ise kõik sotsiaalmeedia postituste või uudiskirjade sisu ning loovad juurde ka visuaalset materjali? Koolitusel tutvume uute võimalustega, mida AI turundusmaailmas pakub, kuid räägime ka ohtudest, mida selle kasutamine võib kaasa tuua. 

Koolitusele ootame väikeettevõtjaid, ettevõtlike inimesi ja ka kõiki teisi huvilisi, kes soovivad tehisintellekti maailmasse sukelduda ning seotud teemasid paremini mõista. Koolitus on mõeldud esmaseks kokkupuutepunktiks AI-ga ja selle turunduses kasutamisega, seega on sisu hoomatav ja arusaadav, kuid sobib ka juba AI-ga tutvunutele, kes soovivad tehnoloogia erinevaid võimalusi edasi õppida. Koolitusel osalemine ei eelda varasemaid teadmisi ega kogemusi. Registreeru siin

Läbides selle koolituse: 

  • mõistad, kuidas AI turundusvaldkonda muudab, aga ka uusi võimalusi loob;
  • tunned mitmeid AI-põhiseid tööriistu ja kuidas neid enda kasuks tööle panna;
  • oskad AI-d kasutada turundusstrateegia väljamõtlemise lihtsustamiseks.  

Tehisintellekti ja turundustegevuste vahel aitab tasakaalu leida Laura Pesonen. Koolituse vältel on võimalik Laurale esitada küsimusi!

Koolitus kestab kokku 1,5 tundi, toimub otseülekandena YouTube platvormil ning on ilma rahata – pead end vaid eelnevalt registreerima ning me saadame sulle lingi koolitusega ühinemiseks meilile. Koolitus ei ole järelvaadatav. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga