Skip to main content

Juuni infoleht

 
  1. Presidendi ja volikogu valimine
Aprilli lõpus toimunud üldkogul valisime tagasi meie senise presidendi Kersti Krachti. Volikogu (kokku 15 liiget, kellest üks on tänaseks taandunud) sai täiendust uute tegusate liikmete näol, kes on juba aktiivselt asunud tööle ka moodustatud töögruppides. Siin on volikogu nimekiri:
Volikogu liige Ettevõte
Aivar Orukask AiWil Õigusbüroo OÜ
Heiki Rits Outsoursing Partner OÜ
Indrek Põldvee Fortidudo OÜ
Kadri Kullman Dimedium AS
Kersti Kracht Kermon OÜ
Maire Forsel Leisi Lapikoda OÜ
Marina Kaas Mannet Partners OÜ
Martin Bristol Rahvakunsti ja Käsitöö Liit MTÜ
Merike Mätas Mahekaup OÜ
Peter Voecks Foenix Baltic OÜ
Reeli Mauer (taandunud) RR Motö OÜ
Ron Luvistsuk Kodumaa Kapital HLÜ
Signe Sarah Arro Pilguse Mõis OÜ
Toomas Laanpere Napal AS
Vahur Kivistik HansaLaw Advokaadibüroo OÜ
 
  1. Meil on moodustatud kommunikatsiooni- ja turunduse töögrupp, kelle eesmärk on välja töötada EVEA tegevust kõige paremini kirjeldavad sõnumid ja kanalid, kus ja kellele need parimal viisil edastada. Laiem eesmärk on EVEA enam nähtavaks tegemine kogu ühiskonnas. Töögrupp on koos käinud kahel korral ja järgmine kohtumine on homme, so 30. mail.
Lisaks on moodustatud ka maksu- ja õigusetöögrupp ning ettevõtluskeskkonna töögrupp, kes on ka kohe-kohe kokku tulemas ja kes hakkavad kujundama seisukohti vastavalt maksu- ja õigusküsimustes ning ettevõtluskeskkonna teemadel.
  1. Toimunud on seni üks volikogu koosolek ja juunis toimuval koosolekul on plaanis paika panna EVEA seisukohad ja tegevuskava, mida hakata sammhaaval ellu viima. Samuti on plaanis paika panna suhtlus välisorganisatsioonidega. Lähiajal soovime arutada lähemalt koostöövõimalusi Soome vastava ettevõtlusorganisatsiooniga.
  2. Juba mõnda aega on kestnud EL-i rahastatav rahvusvaheline töövahetusprojekt MobilisesSME, mida käisime tutvustamas aprillis kolmes linnas: Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Selle projekti raames võõrustasime hiljuti Berliinis asuva Saksamaa väikeste ja keskmiste ettevõtjate assotsiatsiooni BVMW esindajat, kellel tutvustasime EVEA tegemisi ning kuulasime ja arutasime koostöövõimalusi ka Saksa enda ettevõtlusorganisatsiooniga.
  3. Hetkel on uuendamisel koduleht, seetõttu palume veidi kannatust, kuna osaliselt on andmed kodulehel vanad. Loodetavasti saame enne jaanipäeva uue kodulehe kenasti tööle ja senisest ka palju funktsionaalsemaks. Külla aga saate jälgida meid igapäevaselt Facebooki lehel: https://www.facebook.com/evea.ee/. Siin kutsumegi üles kõiki liikmeid meie FB lehte külastama ja laikima!
  4. Alates maikuust on meil ametis uus kommunikatsioonijuht Virge Haavasalu, kes püüab abiks olla igapäeva suhtlemisel nii organisatsiooni sees kui organisatsioonist väljapoole. Pöörduge julgelt oma muredega ka tema poole!