Skip to main content

Aitäh Eesti Ettevõtlik Vaim 2023 sponsoritele!

12 märts, 2024

Eesti Ettevõtlik Vaim 2023 väike- ja keskmiste ettevõtete konkursil ulatasid abikäe mitmed EVEA liikmed, pakkudes on tooteid või teenuseid konkursi võitjatele ja nominentidele ning Ettevõtluse Sõbra tiitli saajale auhindadeks.

SUUR TÄNU TEILE!

Tutvustame heldeid toetajaid (tähestikulises järjekorras):

Elotroi OÜ Elotroi loob kauneid Eesti rahvuslikest ornamentidest inspireeritud kudumeid. Alates sokkidest ja kinnastest kuni unikaalsete kootud mantliteni, kõik naturaalsetest ja mugavatest materjalidest.

Kaul Nurm fotograafia (Peoleo OÜ), loodusfotograaf Kaul Nurme imeilusad fotod Eestimaa loomadest ja taimedest on kaunistuseks igas kodus või kontoris.

Kunstipada (Klaasissepa OÜ), loob kunsti klaasist. Kunstipada on vanim värvilise klaasi ja klaasitarvikute esinduskauplus Eestis. Sealt saab tellida erilise klaasist meene ettevõttele ja eraisikule. Samuti saab osaleda vitraazi või klaasisulatuse töötoas.

Muusikateraapia Keskusest saab ettevõtja loov-coachingu oma meeskonnale, stressi juhtimise või meeskonnakoostöö koolituse või treeningu. Samuti pakutakse ettevõtetele nõustamist helikeskkondade kujundamisel ja reklaamimuusika valikul.

Nopri Talumeierei OÜ. Nopri tooted valmivad otse piimafarmi kõrval asuvas talumeiereis. Talukohupiim ja -või, sõir, koorekaramell, jogurt ning juust tehakse traditsioonilise talus kasutatud tehnoloogia alusel.

Nordic Koolitus OÜ on IT-koolitustele spetsialiseerunud ettevõte. Koolituste ampluaa on väga lai, alates arvuti baasõppest kuni väga spetsiifiliste teemadeni. Paljud kursused on kombineeritud, osalemisega kohapeal või veebipõhiselt.

Rebaseonu.ee OÜ teeb maitsvaid, kodumaise mekiga lihatooteid ja kastmeid sinna kõrvale. Suitsuahjust tulnud sea- või pardifilee, piprafilee, küüslaugugrill; Toored grillile panemiseks Choirzo grillvorst, karulaugu grill, küüslaugukana; Õunasinep, sibulamoos – need on vaid osa Rebaseonu.ee tootevalikust.

TeeSeeIse OÜ teeb puidule lasergraveerimist. Parkimiskellale, jõuluehtelt, puust pastakale saab tellida just sellise sõnumi, nagu vaja.