Skip to main content

Miks meie ettevõttel (küll) seda rohelepet (üldse) vaja on?

26. september 2024 | 14:00 15:30
Tallinna Ülikool, Narva mnt.29, Astra maja

Tallinna ettevõtluskeskus koostöös Tallinna Ülikooliga kutsub 26.09 “EXU Akadeemia 2024” seminarile “Miks meie ettevõttel (küll) seda rohelepet (üldse) vaja on?”, kus ökohüdroloogia professor Jaanus Terasmaa räägib sellest kuidas Eesti ettevõtted kestlikkuse, roheleppe, direktiivide, seaduste ja regulatsioonide seatavate nõuete, võimaluste ja soovituste rägastikus ise kestlikuks suudaks jääda.

Seminaris heidame pilgu nende mõistete tausta ning vaatame, mis seis meil keskkonnaga on, et me selliste asjade pärast üldse muretsema peame. Arutame ühiselt, mis on probleemide juurpõhjusteks ning mida saame ette võtta, et meie igapäevane tegevus päriselt kestlikumaks muutuks ja meie energia lihtsalt tüütute tabelite, indikaatorite ning strateegia koostamisele ei kuluks.

Kui sinu töölaual on sõltumata sektorist või tegevusalast rohelepe, kestlikkuse aruandlus, ESG ja kõik need muud väljendid ja lühendid ning mõtled, kuidas peaks sinu juhitav ettevõte ise selles rägastikus kestlikult toime tulema, siis oled oodatud EXU Akadeemia kevadhooaja viimasele seminarile.

Seminaril jagavad oma ettevõtte kogemusi
Evely GorobinskiSOL Baltics OÜ Baltikumi kestlikkuse ja äriarenduse juht – kõneleb ühe suure rahvusvahelise kontserni Batlikuma haru näitel, et teekond kestlikkuse eesmärkide saavutamise poole ei pea olema tüütu ja keeruline tabelite täitmine.
ja
Hans-Kristjan Aasma1Aruandlus OÜ juhatuse liige – kõneleb sellest, et lisaks ESG ja kestlikkuse aruandlusele tuleb paljudel ettevõtetel peagi toime tulla ka pakendiarandlusega, millest paljud veel kuulnudki ei ole.

https://www.tallinn.ee/et/ettevotjale/sundmus/exu-akadeemia-miks-meie-ettevottel-kull-seda-rohelepet-uldse-vaja

Toimumiskoht: Tallinna Ülikool (ruum A-242, Astra maja, Narva mnt 29)
Seminar on tasuta, kuid palume eelnevalt registreeruda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga