Eesti Kultuuri Koda kutsub 5. oktoobril konverentsile teemal “Töökultuur” Endla Teatrisse Pärnus eesmärgiga aidata kaasa tööjõu puudusega seonduvate probleemide lahendamisele tänases Eesti ühiskonnas. Hea meel on tõdeda, et ka EVEA volikogu liige ja jurist-töökeskkonna konsultant Ille Nakurt-Murumaa osaleb kell 13.40-14.50 paneeldiskussioonis “Töökultuur ettevõtluses”. 

Lähemalt saate tutvuda ajakavaga ja registreeruda siin.

Kultuuri Koja arvates on kriitilise tööjõu puuduse tekitanud eelkõige madal töökultuur võrreldes edukamate Euroopa riikidega. Konverents keskendub tulemuste otsimisele ning püüab probleemidele leida konkreetseid lahendusi.

Arutlejatena astuvad üles oma ala asjatundjad ettevõtlusest, avalikust teenistusest ning hariduse ja kultuuri valdkonnast, ettekannetega esinevad Urmas Viilma, Tiina Lokk ja Tiina Saar-Veelmaa.

Konverentsi raames kuulutatakse Endla Teatri saalis pidulikult välja “Kultuuri Tegu 2018” laureaat. Nominente auhinnale Kultuuri Tegu saavad esitada kõik Eesti Vabariigi elanikud 23. septembrini. Tingimused on nähtavad Koja veebilehel kultuurikoda.eu​, kust on leitav ka konverentsile registreerumine ning täpne aja- ja tegevuskava.

Kontakt ja info:

Pille Lill

Eesti Kultuuri Koja juhatuse liige

+372 51 14 077

tegevjuht@kultuurikoda.eu

www.kultuurikoda.eu

Kommentaarid