🙋‍♀️🙋‍♂️Eesti Ettevõtete Kriisiabikeskus alustab koostöös Eesti Personalijuhtimise Ühingu PAREga kolmapäeviti personalialaste kriisiabi veebiseminaridega ettevõtjatele, et meie ettevõtjad kriisiaegsete personaliküsimustega keerukate olude ja kriisi kiuste maksimaalselt edukalt toime tuleks.

👇Esimene veebiseminar leiab aset kolmapäeval, 15. aprillil kell 14-16. See on TASUTA!

Seekordse seminari peamised teemad on töösuhted, tööjõu planeerimine, tööohutuse tagamine kriisiolukorras ning vaimne heaolu ja ärevuse vähendamine määramatuse olukorras. Seminaridele on kaasatud ka Tööinspektsiooni esindajad.

Veebiseminaridele on oodatud ettevõtjad üle kogu Eesti ning ettevõtjad saavad vastused kõigile olulistele küsimustele. “Meie meeskonnas on esindatud kõik need kompetentsid, mille abil praegusel kriisiajal kõige teravamalt esilekerkinud küsimusi maksimaalse efektiivsusega lahendada,” kommenteerib Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tegevjuht Kärt Kinnas.

“Teiste seas on tiimi kaasatud Targa Töö Ühingu projektijuht Ave Laas, Tartu Ülikooli personaliosakond terves koosseisus ning kaugtöö teemal mitmeid uurimusi läbi viinud Sirja Sulakatko, kes kõik on oma valdkonnas silmapaistvad asjatundjad,” lisab Kinnas.

OSALEMISEKS ON VAJALIK EELNEV REGISTREERUMINE. SAAD SEDA TEHA SIIN.

Osalejail on võimalik saata eelnevalt ka küsimusi, need on oodatud meiliaadressile personal@kriisiabikeskus.ee.

Kommentaarid