Eesti Töötukassa kutsub osalema virtuaalmessil „Suveks tööle”, mis toimub 19.-20. mail OnlineExpo messi keskkonnas. Messi peamine sihtgrupp on 13-29-aastased noored. Lisaks tööpakkumistele oodatakse ka praktikakohtade, vabatahtliku töö ja töövarjutamise pakkumisi.

Virtuaalmess on suurepärane võimalus jõuda oma tööpakkumistega tööotsijateni üle terve Eesti ning pakkuda noortele väärtuslikke töömaailma kogemusi ja teadmisi. Keerulistel aegadel on ka noored tööturul raskes seisus, seepärast tahab töötukassa praeguses olukorras neile vajalikke võimalusi pakkuda.

Virtuaalse messikeskkonnaga saab aprillis toimunud Töö- ja karjäärimessi näitel tutvuda SIIN.

Eksponendid saavad endale sobivas kanalis külastajate küsimustele vastata reaalajas või messi toimumise jooksul. Palutakse, et kõik messil esitatavad tööpakkumised oleksid samal ajal aktiivsed ka Töötukassa portaalis. Tööpakkumisi saab sisestada e-töötukassas.

Selleks võiks tööandja pöörduda otse oma maakonna tööandja konsultandi poole: https://www.tootukassa.ee/content/tooandjale-ja-partnerile/tooandjate-konsultantide-kontaktid.

Või teha seda ise e-töötukassas: https://www.tootukassa.ee/tkauth/login.

„Suveks tööle” virtuaalmessil osalemine on TASUTA!

Kui soovid osaleda OnlineExpo keskkonnas toimuval “Suveks tööle” virtuaalmessil, siis palun täida hiljemalt 11. maiks ära registreerimisvorm, mis asub SIIN.

Kommentaarid