KUTSE NOORTELE: VEEDA AUGUSTIPÄEV ARUKALT, KASULIKULT & PÕNEVALT

Väsinud puhkamisest? Tüdinud mitte midagi tegemisest? Soovid suve ka kasulikult veeta? Värske tuul, intelligentne meelelahutus ja huvitav
ajaveetmine. Kui oled ise noor või Sul on peres neid, siis alltoodu pakub ühe hariva lahenduse.

MIS: Läbirääkimiste praktiline 4-tunnine töötuba noortele, läbiviija läbirääkimiste õpetaja Georg Merilo (MTÜ Georg Merilo läbirääkimiste kool)

MIKS: Eluks hädavajaliku oskuse omandamine juba noorena, selle läbi paremate ja kiiremate tulemuste saavutamine koolisuhetes, sõpradega, vanematega, start-up’i loomisel, töö- ja tasusuhetes, projektide rahastamisel, ülikooli saamisel, ettevõtluses ja
kõikjal, kus tulemuslikult läbi rääkida tarvis ning noor tõsiseltvõetav saab olla.

KELLELE: 16+ noored (gümnasistid, kutsekoolide õppurid, tudengid, noored ettevõtjad, tulevased miljonärid ja tipptegijad – kõik, kes läbi räägivad)

KUS: suvisel Pirital, väga hea ligipääsuga Vaba Aja Keskuse saalis (Merivälja tee 3) või Pirita sotsiaalkeskuse saalis (Metsavahi tee 4), Tallinnas või tellimusel meeleldi kõikjal üle Eesti. Mujal korraldamiseks palun saada oma soov
info@TheNegotiatingMan.com või helista 51 51 125.

AEG: 2020 suvel kokku 9 töötuba kord nädalas kell 10-14, jäänud on 06., 11., 19. ja 27. augustil.

VÄÄRTUS OSALEJALE
+ teab, millest läbirääkimised koosnevad
+ oskab läbirääkimisi ette valmistada ning läbi viia mõlema poole huve ja eesmärke arvestades
+ harjutab mitut erinevat läbirääkimiste simulatsiooni

SISU
+ ülevaade läbirääkimiste valdkonnast: mida kindlasti peab tegema ja mida mitte
+ läbirääkimiste struktuuri omandamine
+ läbirääkimiste oskussõnavara selgeksõppimine
+ läbirääkimiste simulatsioonimängude lahendamine ja analüüs

HIND
+ investeering osaleja kohta 50 € (km ei lisandu)
+ alates 2 osalejat á 40 € (tulles sõbraga on soodsam)
+ grupile korraga (kuni 12 in) 500 € (kokkuhoid 100 €)
+ kui noorel ei ole tõesti majanduslikult võimalik osalemise eest tasuda, soovitame ikka registreeruda – proovime pakkuda ministipendiumit
+ sisaldab materjale, oskussõnavara ja osalemise tunnistust
+ võimalik väljastada arve
+ võimalik on töötuba tellida mistahes kohta üle riigi ja ka vormistada kingitusena, näiteks noorte sünnipäevaks, laagrisse, suvepäevadeks vms.

REGISTREERIMINE
+ mine www.TheNegotiatingMan.com ja vali sobiv kpv, või
+ saada e-kiri info@TheNegotiatingMan.com või helista/sms 51 51 125
+ tee ülekanne MTÜ Georg Merilo läbirääkimiste kool EE687700771004810237 selgitus: osaleja(te) nimi/nimed

SOOVITUSED: üle 120 noore on Georg Merilo läbirääkimiste kursusel õppinud, mõned arvamused osalenutelt:

“Väga elav ja kaasahaarav kursus, parim mis seni nähtud. Õpetaja esineb (kohati musta) huumoriga, mis hoiab tuju ja tähelepanu üleval. Õppimine toimub läbi erinevate olukordade läbi kogemise (lõpuks jõuad ise õige lahendamisviisini). Üks vähestest tundidest, kuhu õpilased lähevad hea meelega. Õpetaja valmistas iga tunni hästi ette, kursus oli lõbus ja hariv. Ma soovitan seda ainet inimestele, kes on motiveeritud ja tegelevad enda asjadega juba kooliajal. Kursus pigem üllatas oma sisukuse poolest, arvasin, et tuleb rohkem teooriat, ent arusaadavad seletused, ideaalsed näited ja aktuaalsed lood teemaga seoses.”

“Lapsevanemana tundus, et laps ootas neid kursusepäevi. Erinevalt tavalistest õppeainetest rääkis ta kodus pea iga kord, millist ülesannet lahendati, millises rollis tuli olla ja milliste võtetega edu saavutati.” (osalenud noore vanem)
“Juhtimise või ettevõtlusega seotud koolides oleks seda vaja. Õpetaja väga sõbralik ja oskas kõike hästi lahti seletada, tegi meile lahedaid ja põnevaid simulatsioone – parim valikaine, mis võiks olla põhitunniplaanis. Nüüd teen vahet vaidlusel, väitlusel ja läbirääkimistel.”

“Alguses see meetod, et “enne teeme vigu ja siis õpime teooriat, et kuidas õigesti teha” ei meeldinud, aga lõppkokkuvõttes oli see midagi uut ja tohutult arendas. Arusaam, et läbirääkimise eesmärk ei ole teisele ära teha, vaid et mõlemad oleksid rahul – ehk konsensuse leidmine. Seda peab õpetama, et kõik ei võtaks läbirääkimisi väitlusena. Õpetaja on väga pädev, võtab oma ala kire ja armastusega, märkab ja paneb tähele iga õpilast. Tänu suurele praktilise õppe rõhutamisele sai ka teooria kiiresti läbi proovida ja avastada enda vead.”

“Iga tund oli intrigeeriv ja põnev, sain arendada ja praktiseerida õpitut. Kursuse ülesehitus on nii idee kui teostuse poolest imeliselt lahendatud.”

NB! Georg Merilo on oma ettevõttega The Negotiating Man OÜ EVEA liige.

Kommentaarid