Skip to main content

Seoses Ühendkuningriigi Euroopa Liidust lahkumisele järgnenud üleminekuperioodi lõppemisega tööstuse valmisolekule pühendatud webinar

detsember 9, 2020 | 11:00 am 2:00 pm
British Embassy

Ühendkuningriigi (ÜK) lahkumisele Euroopa Liidust järgnenud üleminekuperiood lõppeb 31. detsembril 2020. Sellega kaasnevad mitmed uued formaalsused ja kontrollprotsessid, mis jõustuvad 1. jaanuarist 2021.
ÜK Piiriameti direktor Stella Jarvis ning Judith Gough, ÜK suursaadik Rootsis ja Põhjamaade-Baltikumi võrgustiku direktor, kutsuvad osalema tööstuse valmisolekule pühendatud webinaril, mis toimub juba 9. detsembril:
11:00 – 14:00 EEST (Helsinki, Riga, Tallinn, Vilnius)
09:00 – 12:00 GMT (London, Reykjavík)
10:00 – 13:00 CET (Bern, Copenhagen, Oslo, Stockholm).
Webinari viivad läbi Briti ametnikud erinevatest valitsusasutustest ning selle käigus keskendutakse põhiteemadele, mis puudutavad ettevõtteid üle Euroopa.
Lähem info SIIN.
Registreerimine SIIN.